Adres:
Testjezelf.nu BV
Hekkehorst 3
7207 BS Zutphen
Telefoon:
0575 574166
Overige gegevens:

Testjezelf.nu BV is de exclusieve distributeur van Candida-Check® in de Benelux.

Sinds 2007 zorgt Testjezelf.nu BV voor een continue ontwikkeling in betrouwbare zelftests.

Daartoe zijn er een tweetal lijnen verkrijgbaar via online verkoopkanalen (Deonlinedrogist.nl, Drogisterij.net, Bol.com), medische groothandels (o.a. FACO Retail, Holland Pharma en Unipharma) en verkooppunten (o.a. DA, DIO Drogist, Gezond en Wel, Vitaminstore, de Tuinen).

Candida-Check® maakt onderdeel uit van de -Check® lijn. Deze herkenbare lijn aan zelftesten biedt de consument de mogelijkheid om op een comfortabele en betrouwbare manier de gezondheid te monitoren. De lijn bevat naast candida-check® ook: gluten-check®, glucose-check®, totaal-check®, blaas-check, meno-check®, allergie-check®, vruchtbaarheids-check® en maag-check®.

De 2e lijn in producten bevat het Testjezelf.nu® merk. Hieronder worden al meer dan 4 jaar lang de best verkochte (online) zwangerschapstesten, ovulatietesten en drugstesten verkocht. Deze professionele zelftesten worden sinds 2001 wereldwijd geleverd in meer dan 80 landen. Sinds 2007 zijn deze zelfde testen geschikt gemaakt voor de OTC markt.

Daarnaast is Testjezelf.nu BV ook de exclusieve distributeur van o.a. FertilitySCORE, Betachek G5, pH-Balance en de eerste totale lipide cholesterolmeter voor thuisgebruik (totaal, HDL, triglyceride, LDL en Ratio).

Tot slot: Testjezelf.nu BV levert alleen CE geregistreerde zelftesten en is ISO 9001 en 13485 gecertificeerd. Als een van de zeer weinige aanbieders in In Vitro Diagnostische testen bent u hiermee verzekerd van betrouwbare producten én betrouwbare levering. Voor de consument betekent dit dat wij op iedere vraag omtrent zelftesten een passend antwoord hebben. Wij hebben een gecombineerde ervaring in IVD van meer dan 45 jaar.